WEDSTRIJD ZVK Selis Houthalen 94 - ZVK Wezel  4 - 3  (3-2)

DATUM 21-04-2006  21:00

DOELPUNTEN 1-0 Bomboi, 1-1 Kodalci, 2-1 Nelis, 2-2 Duric M, 3-2 Vescera, 4-2 Salmy, 4-3 Kodalci

VERSLAG Wezel probeerde vanaf de eerste minuten de wedstrijd naar zich toe te trekken maar stuitte op een sterk Houthalen dat probeerde via de counter er uit te komen. In de 4de minuut van de wedstrijd scoorde Bomboi de 1-0 voor Houthalen. Wezel bleef niet bij de pakken zitten en in de 7de minuut scoorde Kodalci zodat het terug 1-1 werd. Deze stand stond niet lang op het bord want in de 8ste minuut maakte Nelis er 2-1 van. Wezel had balbezit maar kon daar niets mee doen omdat tweede scheidsrechter Hebbrecht onnoemelijk zwak floot. In de 9de minuut floot hij een zuivere fout op Trickels niet en daarna gaf hij hem zelf direct de rode kaart omdat Fred zou geduwd hebben naar een speler van de thuisploeg. Even later stal dezelfde scheidrechter weer de show door een speler van Houthalen geel te geven en direct daarna rood, maar deze rode kaart trok hij dan direct weer in omdat hij een blauwe kaart had willen trekken ipv die rode. Hij maakte er echt een soep van. Gevoetbald werd er ook nog en Tarzan maakte er in de 14de minuut 2-2 van. Maar iets voor tijd kon Selis toch weer uitlopen, ditmaal was het Vescera die scoorde. Meteen was ook de 3-2 ruststand bekend.

Na de pauze bepaalde de tweede scheidrechter weer het spelverloop. De doorgebroken De Vocht werd langs achter getackeld en geloven wie het geloven kan, Koen kreeg hiervoor zelf een Gele kaart omdat hij zich zou laten vallen hebben, terwijl hij de bal gewoon opzij kon leggen en dan had Vanderperre hem maar voor het intrappen. Wezel zat redelijk in de match en in de 33ste minuut kreeg Tarzan de kans om via een 10 meter de gelijkmaker te scoren, maar hij miste. Even later kreeg Almir Duric dezelfde kans maar ook hij kon de 10 meter niet benutten. In de 36ste minuut kon Salmy er 4-2 van maken. Daarna was het weer aan de scheidrechters. De Vocht hield zich in maar de speler van Houthalen viel toch over zijn been. Gevolg, De Vocht kreeg zijn tweede geel en mocht gaan douchen. Wezel besloot 2 minuten voor het einde met vliegende keeper te gaan spelen en dit resulteerde meteen in een doelpunt. Het was Kodalci die 4-3 scoorde. Op dat moment was er nog 1 minuut te spelen, maar de gelijkmaker zat er niet meer in voor Wezel. Een resultaat waar Wezel geen goede zaak mee doet.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Vanderperre, Kodalci, Trickels, Smaal, Duric, Frédérick, Duric, Oukhedou, Vanderlinden, Maes

Kern Selis Houthalen: Wouters, Maes, Rossie, Bennassar, Vescera, Bomboi, Nelis, Bennassar, Salmy, Cops, Sacchini, El Ghamarti

Scheidsrechters: Fabbro Valentin, Hebbrecht Werner